Wie ben ik

Ik ben Marconie Ramackers,

Ik ben mensgericht en zet mijzelf in om anderen te helpen in hun worsteling, hun groei, en hun ontwikkeling. Zodat zij uiteindelijk zelf (weer) in hun kracht komen. Ik geloof in de eigen kracht van de mens. Vaak zijn er omstandigheden (bijvoorbeeld bij verdriet, opvoeding, teleurstellingen, frustraties, werkdruk) die veroorzaken dat je de grip op jezelf kwijtgeraakt bent. Ik help je daar weer grip op te krijgen.

Mijn rust, mijn onbevooroordeeld zijn en mijn kennis en vaardigheden om je mee te nemen in alternatief voelen, denken of gedrag, zijn mijn kwaliteiten.  

Ik word er blij van als je meer bewust bent geworden van je kracht en deze weet in te zetten op momenten dat dit nodig is, dat je als team gegroeid bent in de onderlinge samenwerking en de onderlinge relaties en als je zelf regie neemt waar nodig. 

Wil je meer van mij weten? Bekijk dan mijn profiel op LinkedIn: klik op mijn naam hieronder.